enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
7,9991
EURO
9,5083
ALTIN
464,08
BIST
1.321
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmur
13°C
İstanbul
13°C
Hafif Yağmur
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
totobo saç protezi wordpress tema indir

MSA, mutfakta kariyerin sınırlarını kaldırıyor

Türkiye’de bir ilk olan Profesyonel Süperyat Şefliği eğitimi veren MSA, aşçılık mesleğini restoran ve otel mutfağıyla sınırlamıyor. Uluslararası …

MSA, mutfakta kariyerin sınırlarını kaldırıyor
18.11.2020
0
A+
A-

Türkiye’de bir ilk olan Profesyonel Süperyat Şefliği eğitimi veren MSA, aşçılık mesleğini restoran ve otel mutfağıyla sınırlamıyor. Uluslararası yat sektörüne uygun olarak tasarlanan bu programı bitirenler dünyanın herhangi bir yerinde süperyatlarda şef olarak çalışabiliyor.

 

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi olan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yine bir ilki gerçekleştirerek Profesyonel Süperyat Şefliği eğitimi veriyor. Aşçılık mesleğini restoran ve otel mutfağıyla sınırlamayan MSA, ekipmanın olduğu ve mutfağın kurulabildiği her yerde bu mesleğin yapılabileceğini bu eğitimle kanıtlıyor. Atlantico Yachting işbirliğiyle açılan MSA Profesyonel Süperyat Şefliği programında, Türkiye’nin vizyoner, potansiyel sahibi şeflerini süperyat-megayat sektörüne kazandırılması amaçlanıyor.

 

Hem teorik hem pratik eğitimler

Süperyat sektörünü A’dan Z’ye kavratan programda, uluslararası yatlarda tercih edilen dünya mutfaklarından, en güncel yiyecek-içecek uygulamalarına ve dünyanın her yerinde en iyi malzemelerin tedarik aşamasına kadar, yat mutfağına özgü pek çok dinamik, hem teorik hem de pratik olarak anlatılıyor. Ayrıca uluslararası yat sektörüne uygun olarak tasarlanan bu programı bitirenler, dünyanın herhangi bir yerinde süperyatlarda şef olarak çalışabiliyor.

 

Sadece yazın değil 12 ay iş imkanı

Süperyat şefliğini dönemsel bir iş olarak düşünmemek gerekiyor. Özel tekneler yılın 12 ayı çalışırken farklı dönemlerde farklı lokasyonlarda iş bulmak mümkün oluyor. Ayrıca bu program özelindeki işbirliği sayesinde, mezun olan şefler, uluslararası hizmet veren Atlantico Interior Crew Agency veritabanına otomatik olarak dahil oluyor ve iş arama – işe yerleştirilme aşamasında kendilerine daimi rehberlik sağlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.